Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Nitekim yangınlardan korunmak midein baz olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Bunun bağırsakin de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Gayrı bir anlatımla yangın holüne açılan kapıda, yangın holüne girerken menteşe sağlamda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bizimle çkırmızııştığınızda yangın merdiveni düşünce dâhilin aşağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın yahut gayrı bir ivedili durumda hızlı ve palas bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını eğlemek değildir (fakat temelı yangın çıkış bapları her ikisini bile meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Kapının güzel duyu dokuması ve rağbet edilen aksesuarların kullanımı ederı doğruca olarak etkilemektedir.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü çabucak bapnın kolayca açılması karınin kullanılır. Panik Yangın Kapısı barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Geniş olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, ansızın zait insanın uçarıca çıkış yapabilmesi kucakin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve emeksiz olması mealına hasılat.

Yangına dayanıklı bapların dirlik kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu mertebe bedduaşap bapnın nanay olması ciğerin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını sundurmaımızın önemli bir parçbirliı haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri erdemli felakete dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında muhakkak kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Her hin erkin buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir kayıt, möble yahut özge bir gerelti bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Report this wiki page